veranda kozijn
Betaalbare kozijnoplossingen

Betaalbare en goede kozijnoplossing mogelijk voor iedereen!

"De aanschaf van nieuwe kozijnen doet u maar één keer. Veel mensen zien op tegen de hoge prijzen voor nieuwe kozijnen. Wij willen u bewijzen dat nieuwe, kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen helemaal niet duur hoeven te zijn."


Totstandkoming Kema Kozijnen

Kema Kozijnen is tot stand gekomen door de samenwerking tussen twee bouw-/timmerbedrijven welke beide op zoek waren naar goedkopere bouwoplossingen voor eigen bouwprojecten. Wij zijn dan ook op zoek gegaan naar manieren om goedkopere offertes aan te kunnen bieden. Wij werden al snel razend enthousiast over ons product, vanwege de vele voordelen die kunststof kozijnen te bieden hebben, waarna wij besloten hebben om hier een aparte onderneming voor op te richten.

Met kunststof kozijnen hebben wij een goede kandidaat gevonden om de kosten voor onze klanten naar beneden te brengen en zodat wij hier ten opzichte van onze concurrenten een voordeel uit konden halen. De grootste voordelen van onze kunststof kozijnen zijn de hoogwaardige kwaliteit, de perfect isolerende eigenschap en de zeer lange levensduur. U als klant profiteert van het feit dat de producten natuurlijk ook nog eens onderhoudsarm zijn. Jaarlijks een keer schoonmaken is voldoende voor een zeer lang behoud van de kunststof kozijnen.

Wij staan voor u klaar

Wij staan u natuurlijk graag bij in het maken van de juiste keuze voor de beste kozijnoplossing geheel toegespitst op uw situatie. Laat het ons weten wanneer u vragen heeft of specifiekere informatie wenst, wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Uiteraard is een adviesgesprek ook mogelijk bij ons.

Via het offerte-aanvraag formulier kunt u ook tekeningen of schetsen uploaden zodat wij op basis daarvan een passend advies kunnen toesturen. Een offerte is natuurlijk geheel gratis en heeft u binnen 3 werkdagen in huis.

Ons team

Kenny Hoogland

Eigenaar en Backoffice

Marc Slot

Eigenaar en Sales

Monique Slot

Administratie

Marjon Oostwouder

Website onderhoud

Kema, uw specialist in kunststof kozijnen

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, (tuin)deuren en schuifpuien met voordelen als uitstekende isolatie, onderhoudsarm, inbraakwerend en laag in prijs

Bekijk onze producten

SERVICE EN GARANTIE

Standaard 10 jaar garantie op kunstof kozijnen met een levensduur tot 50 jaar. Offerte aanvragen of meer informatie nodig?

Neem contact met ons op

LAAG IN PRIJS

Kunststof kozijnen biedt vele voordelen en zijn voordeliger dan u denkt. Vraag direct een offerte bij ons aan, gratis en geheel vrijblijvend

Vraag direct offerte aan

Wat vinden onze klanten

"Kwaliteit van de geleverde kozijnen en deuren uitstekend"

Levering binnen de afgesproken termijn, kwaliteit van de geleverde kozijnen en deuren uitstekend, garantie op een geleverde, iets beschadigde deur perfect (er werd nieuwe deur geleverd). Prijs van alles zeer gunstig, men kan normale houten kozijnen voor die prijs niet eens maken


Sam Lenting uit Petten

"Voor mijn serrekozijn ben ik in zee gegaan met Kema kozijnen''

Goede service, vlotte levering en een topkwaliteit. Al met al geen verkeerde keus.

Ik ben er zeer tevreden over.


Mart Koning uit Petten

"Blij met de nieuwe kunststof kozijnen en deur...''

Netjes gemonteerd en afgewerkt.. We zijn heel blij met de nieuwe kunststof kozijnen en deur.


Jarno Bierman uit Winkel

"Keurig volgens afspraak waren de mannen van Kema Kozijnen bij onze woning in Schagen om 3 ramen op de tweede verdieping te vervangen." Er is mooi werk afgeleverd. Met de nieuwe kunststof ramen is het comfort van onze woning er flink op vooruit gegaan.


Ed en Jenny van Oerle

"Ziet er mooi afgewerkt uit, Super! Werken snel en netjes."


Fam. Koopman uit Petten