Kunststof schuifpuien

"Meer natuurlijk licht en ruimte in uw woning? Of juist uw tuin meer bij uw woning betrekken"? Met de aanschaf van kunststof schuifpuien zijn deze wensen te realiseren en geeft u uw woning een totale metamorfose!

Onze kunststof schuifpuien hebben een hoge kwaliteit en zijn van duurzame materialen gemaakt. Door de uitstekende isolatie van onze schuifpuien zult u besparen op uw energiekosten. Wij bieden diverse typen schuifpuien aan geheel op maat en naar uw wensen te bestellen.

Voordelen van kunststof schuifpuien

 • Besparen op energiekosten
 • Uitstekende isolatie
 • Duurzame materialen
 • Onderhoudsarm
 • Inbraakwerend
 • Levensduur tot wel 50 jaar
 • 10 jaar garantie

Onze diverse typen kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpui - Type Dual Rail & Multi Rail

De Dual Slide beschikt over een schuifrail van maximaal 2 waar de Multi Rail uitvoerbaar is op meerdere schuifrails. Beide typen beschikken hiernaast over dezelfde eigenschappen. De rails is roestvast staal en zorgt voor een soepele en geluidsloze werking. Het raamprofiel, waarbij verschillende glasdikten uitvoerbaar zijn, zorgt voor een uitermate hoge isolatie. De bediening van de schuiframen is door de soepele werking geen probleem voor jong en oud

Type Dual Rail & type Multi RailBestel nu uw kunststof kozijnen en ontvang direct 10% korting

 • Geldig op alle raam-, deur- en schuifpui kozijnen
 • Actie geldig tot 31/12/2016
 • Profiteer van korting op hoge kwaliteit kozijnen

Bekijk de aanbieding

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 3 werkdagen een vrijblijvende offerte of geef ons uw wensen door voor een passend advies.

Kunststof schuifpui - Type Eko - HTI

Voor de allerbeste thermisch isolerende kwaliteit kiest u voor Eko HTI. De Eko - HTI is verkrijgbaar in drie verschillende isolatie klassen:

 1. Comfort versie
 2. Quality versie
 3. Premium versie

Meer informatie aanvragen

Kunststof schuifpui - Type Patio

De Patio schuif-kantel deur beschikt over een actieve vleugel (bedienbaar) en een vaste vleugel. Met een max. breedte van 4 meter is met dit pui een groot raamoppervlak te realiseren wat veel extra licht in uw woning geeft. Ook is dit type pui verkrijgbaar met zowel een schuif- als kiepsysteem en beschikt over een perfect isolerende eigenschap.

Meer informatie aanvragen

Uw voordelen bij Kema Kozijnen

Als specialist in kunststof kozijnen bieden wij wat u van ons mag verwachten.

Heeft u vragen over onze kunstof schuifpuien of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Gratis offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Geef ons uw wensen door en wij zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen een passend advies of vrijblijvende offerte in huis heeft.

Neem direct contact met ons op