Page content

article content

7 tips waarom u moet kiezen voor kunststof kozijnen!

U heeft nieuwe kozijnen nodig voor uw woning, maar u twijfelt of u zult kiezen voor houten, aluminium of kunststof kozijnen?” Dan is dit artikel een absolute aanrader om te lezen. Hieronder vindt u de 7 voordelen die kunststof kozijnen te bieden hebben in vergelijking met aluminium en houten kozijnen:

 1. Onderhoudsarm.
  Een kunststof kozijn vergt niet veel onderhoud. Jaarlijks uw kunststof kozijn schoonmaken met water voorzien van een neutraal reinigingsmiddel is voldoende. Voeg eventueel wat autoshampoo toe. Gebruik een spons of een goed absorberende zachte doek en boen hiermee voorzichtig de profielen schoon. Spoel goed af met water.
 2. Goedkoper dan hout en aluminium.
  Kunststof kozijnen zijn ongeveer 20% goedkoper dan kozijnen van aluminium. Gaan we vergelijken met de prijzen van houten kozijnen dan is kunststof ongeveer 30% goedkoper.
 3. Uitstekende thermische en akoestische isolatie.
  Met kunststof kozijnen bespaart u tot wel 20% op uw energiekosten. Kunststof kozijnen hebben zeer goede thermisch isolerende eigenschappen. Dit door de luchtkamers in de profielen. Ook de akoestische isolerende kwaliteit van kunststof kozijnen is uitstekend te noemen.
 4. Nooit meer schilderen.
  Voor het behoud van houten kozijnen wordt aangeraden om ze aan de buitenzijde om de 3 jaar te schilderen. Onze kunststof kozijnen daarin tegen zijn kleurvast en zullen nooit rotten. Over de jaren bespaart u enorm veel geld en tijd aan schilderen, en er komt hierdoor ook geen verf meer in het milieu terecht.
 5. 100% recyclebaar.
  Al het materiaal waarvan onze kunststof kozijnen zijn gemaakt zijn 100% recyclebaar. Met andere woorden: van onze kunststof kozijnen kunnen in de toekomst gewoon weer nieuwe kozijnen gemaakt worden.
 6. Hoge levensduur, meer dan 50 jaar.
  Kunststof kozijnen gaan zeer lang mee.
 7. Qua look zijn kunststof kozijnen zo te maken dat ze niet van hout zijn te onderscheiden.
  Kunststof kozijnen zijn te leveren met houtnerfstructuur en met houtlookverbindingen. Hierdoor zijn ze nagenoeg niet van hout te onderscheiden.

Hopelijk realiseert u zich dat u met kunststof kozijn aanzienlijk kunt besparen in geld en tijd, en dat het tevens nog milieu vriendelijker is ook. Neem bovenstaande tips mee in het maken van u beslissing. Wanneer bovenstaande tips u al hebben geholpen in het bereiken van een doorslag: vraag dan hierĀ een offerte aan, en laat u verbazen in wat wij u kunnen bieden.

Als u bovenstaande tips waardevolle informatie vindt om tot een goede beslissing te komen, like of share dan deze post via facebook.

Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “7 tips waarom u moet kiezen voor kunststof kozijnen!

Plaats een reactie


*